Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.09.18

Állítsák le a devizahiteles kilakoltatásokat!

devizas-kilakoltatasok.jpgMottó: Elmentek a tankok, bejöttek a bankok. Van olyan veszélyes kiállni a bankok ellen, mint volt 1956-ban a tankok ellen!

Összefoglalva: a magyar nép követeli, hogy a magyar országgyűlés törvénykezéssel  érje el, hogy a bankok csalás útján ne gazdagodjanak meg a magyar nép munkájából. Amennyiben a jelen Kormány nem védi meg intézményein keresztül a magyar népet a csalás útján történt kifosztásától, úgy érdemtelen a magyar népet vezetni! Most és később is. 

A bankokban nem volt deviza a forint kölcsön nyújtásakor, ha lett  is volna, kötelesek lettek volna azt deviza számlára helyezni és devizában folyósítani. A deviza elszámolást szándékosan művelték a bankok, pontosan tudták, hogy a forint romlani fog a devizához képest (bár a beetetés előtti hosszú időszakban csaliként a CHF árfolyama stabil volt a forinthoz képest, no és persze nem mellesleg magas volt az MNB forint alapkamat), hiszen ezt az elszámolásos csalást a világban már több helyen eljátszották a magyarországi bevezetése előtt!

Tehát a bankok tudatosan félrevezették a magyar népet annak szándékából, hogy a magyar nép jóhiszeműségét és kapitalista viszonyok tekintetében történelmi járatlanságát kihasználva meggazdagodjanak! Ezt a magyar nép tűrte egy darabig, mert a közgazdászok, banki szakemberek, jogászok nem tudták megfelelően gyorsan értelmezni a csalás mibenlétét, így a nép fiai/ lányai voltak kénytelenek tűzoltóként és egyéb szakmabeliként felderíteni a csalás technikáit fentiek segítségével, de mostantól tovább ezt a vérszívást, kifosztást, öngyilkosságba kergetést, ingatlanjaiktól való megfosztást, fizetésükből való letiltást, a hosszú távú rabszolgasorsba való taszítást  a magyar nép nem tűri!

A magyar nép a Kormányától, és nem az Európai Uniós szervektől várja a cselekvést, bár megköszönjük, ha onnan is figyelik, mi történik a magyar néppel, és segítséget nyújtanak. De tudjuk, hogy felelős választott képviselőink jobban átlátják közelről, hogy mi is történt valójában itt a deviza ELSZÁMOLÁSÚ hitelezés terén, mint egy nem magyar nyelvvel író, olvasó bíró a kicsit távoli Luxemburgban, így a képviselőink és Kormányunk képes a leggyorsabb és legjobb védelmet biztosítania a népének, tehát tőlük várható el a gyors és igazságos megoldás, ezért ne kifelé tereljék a magyar nép figyelmét!

A megoldás a magyar Kormány és  az Országgyűlés dolga!

AKI EGYETÉRT A HÉTFŐI, SZEPT. 18.-i  EGÉSZ NAPOS  TÜNTETÉS   CÉLJAIVAL, KÖVETELÉSEIVEL, AZ KÉREM SZÉPEN JELENTKEZZEN A FB ESEMÉNY OLDALRA, ÉS OSSZA A TÜNTETÉS ESEMÉNY LINKJÉT  AZ ISMERŐSEI KÖZÖTT E-MAILEN ÉS   FACEBOOKON , MEG AHOGY TUDJA! 

Köszönettel: a szervezők. 

Ez a levél ment ma el e-mailen az országgyűlési képviselőknek:

Tisztelt Országgyűlési Képviselők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017.09.18-án délelőtt 11 órától tiltakozó demonstrációt tartunk Budapesten, a Kossuth téren, a Parlament épülete előtt, a pénzrendszer matematikai képtelenségre épülő volta és a devizahitelezés körében elkövetett csalások miatt, valamint át kívánunk adni Önöknek egy, a végrehajtási eljárások azonnali megszüntetéséről szóló törvényjavaslatot tartalmazó petíciót.

A rendezvényen felépítjük a pénzügyi rendszer makettjét, és 11:45-től 12:15-ig egy előadás keretében elmagyarázzuk, illetve a makett segítségével szemléltetjük, hogy:

- a pénzrendszerünk miért egy csalásra épülő piramisjáték (amelynek megkezdődött az összeomlása),

- miért érvénytelen nem csak minden devizahitel-szerződés, hanem minden forinthitel-szerződés is,

- miért matematikai és fizikai képtelenség a banki követelések összességének a teljesítése.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket az előadásra. Mivel Önök eddig úgy hoztak pénzügyi tárgyú jogszabályokat, hogy a többségük valószínűleg nem rendelkezik helytálló ismeretekkel a pénz- és a bankrendszer valódi működési mechanizmusait illetően, ezért, annak érdekében, hogy a megfelelő információk birtokába kerüljenek, kérjük, szíveskedjenek részt venni az előadáson. Mivel az Országgyűlés őszi ülésszaka ezen a napon 13 órakor veszi kezdetét, a bemutató helyszínét és időpontját úgy határoztuk meg, hogy Önök is részt tudjanak venni rajta.

Tekintettel arra, hogy egy, a Magyar Nemzetben 2017. augusztus 29-én megjelent cikk tanúsága szerint 2010 óta 320.000 ingatlanárverés történt Magyarországon, és ingatlanonként átlagosan 3 lakóval számolva, ez azt jelenti, hogy eddig már körülbelül 1.000.000(!) polgárt fosztottak meg hazánkban az otthonától egy csalásra épülő, irracionális pénzrendszerben létrehozott, objektív okokból teljesíthetetlen követelések miatt, és a kilakoltatások továbbra is folytatódnak, ezért nyilvánvaló, hogy a pénzrendszer és a devizahitelek kérdésköre egy kiemelt fontosságú, nemzetbiztonsági szempontból is különösen jelentős téma.

Megkérjük Önöket, hogy élve országos ismertségükkel és a médiumok munkatársaival fennálló intenzív kapcsolataikkal, szíveskedjenek Önök is előzetesen tájékoztatni a magyar választópolgárokat a bemutató helyszínéről és időpontjáról.

Az eseményre meghívtuk a legnépszerűbb médiumok riportereit is, a bemutatót követően pedig, 12:15-től sajtótájékoztatót tartunk, amelyen az Önök képviselőinek is lehetőséget kívánunk biztosítani a felszólalásra. Kérjük, szíveskedjenek 2017. szeptember 15-én 18:00-ig visszajelezni a bemutatón való részvételi szándékukat illetően, valamint szíveskedjenek egymás közt egyeztetni azzal kapcsolatban, hogy Önök közül kik fognak nyilatkozni a sajtótájékoztatón, és kérjük, hogy szervezési okokból informáljanak erről bennünket is.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy – tekintettel arra, hogy a pénzrendszer és a devizahitelek kérdésköre nemzeti sorskérdés jelentőségűvé vált, és emberi életek múlnak azon, hogy értesülve a közvélemény ezekről az információkról, társadalmi nyomásra meg lehessen szüntetni a csaláson alapuló végrehajtási eljárásokat – ezt a meghívót és az Önök válaszát, illetve annak esetleges elmaradásának tényét nyilvánosságra fogjuk hozni. Bízunk benne, hogy Önök átérzik a felelősségüket, és meg fognak jelenni az előadáson, hogy birtokába jussanak a döntéshozatalhoz szükséges helytálló ismereteknek.

Megtisztelő válaszuk az ……… címen várjuk.

Együttműködésüket előre is köszönjük.

Budapest, 2017. szeptember 15.

A szervezők nevében, tisztelettel:

Müller Tihamér, Dr. Fórizs Eszter, Dr. Polgár Zoltán és Dr. Gyarmati Éva

Hiteles Mozgalom