Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.09.08

Megjelent a Negyedik Hiteles Lapok

kek-sziv.jpgIzgalmas heteken vagyunk túl. Az ellenzéki pártok a kilakoltatások megállítását kezdeményezték. A rendkívüli ülésnapra a kormánypártok nem jöttek el. Vajon a Kormány a jól bevált taktikát követi majd, miszerint az ellenzék javaslatát lesöpri és azt majd a sajátjaként nyújtja be azt a Ház elé? Meglátjuk…

 Megjelent a Negyedik Hiteles Lap, három témában:

A Hiteles Mozgalom lefordította az EBRD megállapodást magyar nyelvre

Varga István álláspontja a deviza alapú hitel THM számításáról

Rendkívüli (és eredménytelen) ülésnapot tartott az Országgyűlés és demonstráltak a devizahitelesek

Minden példány max. 2 oldal, nem több (ez megemészthető 1 kávé, vagy sör mellett is), aki akar, a megszerzett információk mentén el tud indulni, azokat el tudja mélyíteni. Kérünk minden érintettet, ha azonosulni tudnak a tartalmával, terjesszék. Akik rendelkeznek nyomtatóval, segítsenek a „devizahiteles károsultaknak” abban, hogy terjesztik ezeket az összefoglalókat.

A Hiteles Lapok-at terjesztheted elektronikusan, de inkább "nyomtasd ki és tedd elérhetővé" olyanok számára, akik internetes elérhetőséggel nem, vagy korlátozott módon rendelkeznek, vagy tudod, hogy számukra például életkorukból kifolyólag a papír alapú kommunikáció az előnyös. Társasház szórólap tartójában, virágosnál, szomszédnak saját kézben átadva, kocsmában ( :-) ), könyvtár pultján, károsult/vagy szimpatizáns által vezetett üzlethelyiségben stb. célszerű osztogatni.

Úgy gondoljuk, hiszünk benne, hogy szükség van ezen összefoglalókra. Várunk megosztani érdemes információkat a devizahitel károsultakat védő szervezetektől, a hiteleslapok@gmail.com email címen.

Ha időben értesülni szeretnél a Hiteles Lapok megjelenéséről, csatlakozz a csoporthoz:
https://groups.google.com/forum/#!forum/hiteleslapok

Az eddig megjelent Hiteles Lapokat megtekintheted az alábbi helyen:

https://drive.google.com/open?id=0B0ZrlT2iwNh2eE5aZExKYzhDZUE

 
Várjuk visszajelzéseiteket, szívesen olvasnánk arról, hol tetted elérhetővé kinyomtatott változatban a Hiteles Lapokat! Ki milyen megoldást talált arra, hogy az információt másokkal megossza? Papír alapon sikerült, vagy egyelőre még csak elektronikusan? Minden információnak örülünk, oszd meg velünk!

Hiteles Mozgalom