Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.09.07

Hit- és erkölcstan 6,6 milliárdért

hajo-viharban---pirografia.jpgHit- és erkölcstanoktatásra a kormány az idén 6,6 milliárdot költ. …

Azután majd elmagyarázzák az éhező gyermekeknek, hogy higgyenek abban az erkölcsös bánásmódban, amiben a kormányunk őket részesíti. Mint ahogyan pusztán erkölcsösségből nem taníthatják a speciális oktatást igénylő gyermekeket sem, lévén nem áll rendelkezésre elegendő számú gyógypedagógus. Mint ahogyan lassan már pedagógus sem marad országunkban, akik bárkit taníthatnának.

6,6 milliárd jut mindezek helyett hit- és erkölcstan oktatására.

Természetesen, feltételezhetően ezzel a rendelettel csak a római katolikus hitre gondoltak, szokás szerint. Arra a katolikus hitre, amelyik erkölcsösen eltűri, hogy gyermekek tízezrei maradjanak lakcím nélkül, rokkant szülők maradjanak pénzbeni- és megfelelő egészségügyi ellátás nélkül. Arra a hitre, amely a fenenagy erkölcsösségében eltűri, hogy az ápolási díj rendszerében töltött idő ne számítson nyugdíjra jogosító szolgálati időnek, sőt: egyáltalán munkaviszonynak sem, valamint erkölcsösen megengedi, hogy az ápolási díj összege a minimálbér töredéke legyen. És ha már itt tartunk:

Arra a hitre, amely erkölcsösen eltűri, hogy a minimálbér még csak véletlenül sem érintse – természetesen alulról - a létminimum szintjét. ….

6,6 milliárd forint hit- és erkölcstan oktatására.

Annak a hitnek az erősítésén fáradoznak tehát, amelyik nagy erkölcsösségében azt állítja, hogy a lombikbébi program ördögtől való tevékenység, és amelyik ki akarja hirdetni az abortusztilalmat.

Arra a hitre áldoznak, amelyik nemhogy bátorítja, hanem egyenesen előírja a szülők számára a verve nevelést. És ne felejtsük el: megtűri – és ezzel bátorítja - sorai között a pedofíliát. Mindezt természetesen színtiszta erkölcsösségből.

Arra a hitre herdálják el a milliárdokat, amely hit hozzájuthatott az ország irányításához, a 4 év alatt mégsem alkotott semmi kiemelkedőt. Nem tett semmit a szegények életszínvonalának emelkedéséért, sőt: nem mozdította előre a gyermekéhezés felszámolását sem.

Erkölcsösen.

Órákig tudnám még sorolni eme hit erkölcsös megnyilvánulásait. Nem teszem, hiszen úgyis tudja mindenki.

6,6 milliárd hit- és erkölcstan oktatására.

… Mert bort isznak, de vizet prédikálnak. Erkölcsösen.

És erre az erkölcsre akarják megtanítani gyermekeinket is. ….

6,6 milliárdért.

Fotó: pirografia